Livet på Mossholmen

På Mossholmen kan du bo mitt i båtlivet med folk i rörelse hela året, inte bara på sommaren. Oavsett vilken bostad du väljer får du vyer som ger fantastiska naturupplevelser under alla årstider.  

Exklusivt läge – granne med Västerhavet

Långt ut i havsbandet på sydvästra Tjörn ligger Mossholmen, inbäddad mellan Bleket och Klädesholmen. Älskar du havsmiljön och båtlivet är det här en perfekt plats att bo på. Här lever du mitt i naturen och kan uppleva havet under årstidernas alla skiftningar från första parkett. Alla bostäderna bjuder på vidunderlig utsikt över Västerhavet.
I det nya kustsamhället på Mossholmen kommer det att vara aktivitet året om. Marinans verksamhet, alla grannar, båtägare och besökare gör det till ett levande samhälle. De många bryggorna, gångstråken och gröna ytorna blir naturliga mötesplatser.

Gångavstånd till båten

Har du båt och uppskattar att snabbt komma ut på öppet hav? Då kan du knappast bo bättre. Oavsett vilken bostad du väljer kan du hyra båtplats i marinan eller vid bryggan utanför bostaden. Startsträckan för dina båtturer blir minimal. I vår marina kan du också ordna vinterplatser, reparationer och underhåll av båten. Enkelt och bekvämt.
Till Mossholmens Marina

Allt du behöver på nära håll

Sommartid är utbudet av restauranger och service som allra störst på södra Tjörn. Även under vintern har du nära till det mesta du behöver. En livsmedelsbutik och restauranger finns på Klädesholmen inom gångavstånd. Med cykel eller bil tar du dig snabbt till Skärhamn och Rönnäng som har fler butiker och service av olika slag. Till Myggenäs och Stenungsund tar det 15-20 minuter med bil. Vill du hellre ta bussen finns en hållplats vid infarten till Mossholmen.

Kontor med havsutsikt

Driver du företag eller har möjlighet att jobba på distans? På Mossholmen kan du hyra kontor och affärslokaler som ger dig en arbetsmiljö utöver det vanliga. Hör av dig om du är intresserad.