Nytt kustsamhälle

Mossholmen blir ett av Tjörns nya moderna bostadsområden. Ett nytt kustsamhälle där du kan bo bekvämt intill havet året runt. Älskar du livet vid havet kan du knappast bo bättre…

Vår vision om ett levande kustsamhälle

”Vi är uppvuxna på Klädesholmen och har drivit företag på Mossholmen i större delen av våra vuxna liv. Det gör att vi känner starkt för den speciella livsmiljö och storslagna natur som finns här ute på sydvästra Tjörn. Idén om att utveckla Mossholmen och bygga ett modernt kustsamhälle har sakta men säkert vuxit fram inom oss. Det är vårt sätt att bidra till en levande västkust året om, inte bara på sommaren.

Genom att bygga moderna bostadshus i harmoni med naturen kan fler bo, arbeta och leva ett gott liv här. Vi riktar oss till alla som älskar havsmiljön och vill ha hög  livskvalitet. Här kan man njuta av båtlivet, fiske, saltstänkt luft och vädrets skiftningar under alla årstider.

För oss är det naturligt att bygga hus som representerar den tidsanda, livsstil och arkitektur som gäller idag. Genom att blanda villor, parhus och flerbostadshus med ett fjorton våningar högt hus, skapar vi ett litet modernt samhälle på Mossholmen. Vi bygger också kontors- och affärslokaler för den som vill ha en kreativ arbetsmiljö. Gemensamt för alla bostäder och lokaler är de fantastiska vyerna ut mot Västerhavet och Klädesholmen.

Vi hoppas att det nya Mossholmen blir ett levande kustsamhälle fyllt av livsnjutare som vill bo här hela eller delar av året, som vill ha en båtplats här eller som bara kommer på besök.

Varmt välkommen!”

Ingemar och Lars-Rune Johansson

Mossholmen_Gestaltningsprog_20120308-1


Ladda ner Gestaltningsprogram
för Mossholmens Marina